Csalodott vagyok kicsit :(

 2010.08.31. 13:25
Sziasztok!
 
Sajnos nehany dolog nem ugy alakul, ahogy szeretnem :( A helyzet jelen allasa szerint oktobert elsejetol lesz szallasunk, egy harom szobas lakasban (vagy valami hasonlo), a Gabornak es a Mikenak meg egy koli jelleguben lesz egy kozos szobaja. En is jobban szerettem volna azt a koli jellegut, nem csak azert, mert olcsobb lenne, hanem mert a tobbi diakhoz is kozelebb lennenk. No mindegy, most mar igy alakult. Oktober elseeig sem szeretnenk a Voortmannal lakni, helyette valami szallast nezunk, de az nem biztos, hogy osszejon. Szoval eleg zavaros meg mindig minden :( Jo lenne mar Arnhemben lakni es vegre elni azt az eletet, amit eddig is kellett volna.
Internet: nem tudom hogyan lesz, mar kezd hianyozni az msn, a baratok, es ... ;) Az a baj, hogy nem latom elore a helyzetemet tisztan, igy eleg nehez pozitiv lenni. Mindegy, most lehangolt vagyok a rossz hir miatt, de biztos alakulnak valahogy a dolgok. Amig a Voortmannal lakunk, addig nem fogok tudni tobbet netezni, mert 4 diak es a Voortman hasznal egy gepet, es az atmeneti szallason oktoberig sem tudom, hogy lesz-e valami net lehetoseg.
Az iskola elkezdodott, ma mechanika jellegu orank volt, nem volt veszes :) Nemsokara kezdodik egy masik orank, arra megyek mindjart, arrol meg nem tudok semmit.
A kilatogatoknak irom, hogy 2 het nez ki jo idopontnak: okt 18tol kezdodo het ha jol emlekszen szunet nekunk, es a nov 8tol kezdodo meg a vizsgak utani het, szoval az a ket het lenne a legjobb nekem (es igy nektek is :) )
Ha tudok meg irok, most megyek orara: MINIV-IVE lesz :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bzoli.blog.hu/api/trackback/id/tr972261484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tekler házaspár 2010.08.31. 20:32:10

Szia Zoli!
Jó olvasni rólad, minden este ránézünk a blogra ;) nagyon hiányoznak a rendszeres beszélgetéseink.
De ne légy türelmetlen, szépen kialakulnak majd a dolgok.
Fel a fejjel és keresd a pozitívumokat, a tegnapi bejegyzés alapján vannak szép számmal ilyenek is.
Egy kis helyzetjelentés rólunk: ma láttuk a babát 4D-ben, sokat nőtt
két hónap alatt, sajnos éppen szundizott, de azért aranyos volt :)
Sok puszi és várjuk a további fejleményeket

ANDÓ 2010.09.01. 08:42:49

Zsoltika!

Fel a fejjel, volt már rosszabb is, nem igaz? ;-)
Igyál meg két felest, vagy a holland vlát, már derűsebb a világ!
Mi minden nap olvassuk Noémival a blogodat itt az irodában, és nagyon szorítunk érted! Don't worry, be happy!
Puszi!!!

U.i.: Hogy bírod az angolt non-stop?

Balint Zoli 2010.09.01. 13:57:49

Sziasztok!
Orulok a babanak :) Sajnalom, hogy aludt. Majd ha lehetosegem lesz ra napkozben is leszek msn-en, es akkor elerem a Tekler hazaspart is :) Non-stop angol: magunk kozott sokszot magyarul beszelunk, de ha valaki csatlakozik hozzank, akkor egybol angolra valtunk. Magunkat, es a mindennapi beszedet nem nehez megerteni, es arrol beszelgetni, inkabb a szakmai nehez. Sok uj szo van, sok uj akcentus (amerikai, iraki, holland, roman), szoval ez okozza a nehezseget.
süti beállítások módosítása