Online :)

 2010.09.05. 13:15

Sziasztok!

Ismét írok a blogra, de ahogy azt már látjátok is ékezetes betűkkel :) De kezdjuk csak az elején, onnan, hogy a lengyel csaj bejött a Gáborék szobájába a HKban, és kiparancsolt bulizni a konyhába.

Már nagyban ment az ivászat, amikor mi a HKba értünk, és a hangulat is megfelelő volt. 10-11re már az emberek többsége nagyon jól volt, és egy csomó új emberrel is megismerkedtem :) Sokan bemutatkoztak, de a neveiket nem tudtam megjegyezni, max azt, hogy honnan jöttek. Szóval volt alapból a konyhában olasz és spanyol, de idővel németek, amerikaiak, oroszok, ausztrálok, kamadai, francia, lengyel és még ki tudja milyen nemzetiségű emberek jöttek. Szólt a zene, nagy volt a hangzavar, és mindenki angolul beszélt, persze sokkal jobban és gyorsabban, mint mi, de majd megpróbálok sokat járni közéjük, és akkor rám is ragad majd valami kis tudás :D Egy óra környékére már látszott, hogy nem megyünk be a városközpontba bulizni, mert mindenki annyira jól érezte magát ott a HKban :) Én 2-3 körül feküdtem le a Mike szobájában. Reggel nehezen ment a srácok ébredése, de sikerült eljutni Apeldoornba :) Reggeli után Mr Voortmannal átvettük a csomagomat, amiben a télikabátom, egy rubik kocka és a laptop volt :) Innentől kezdve (akár milyen fáradt is voltam a nagyon kevés alvás miatt) csak a géppel foglalkoztam :) Formatálás, telepítések mentek egész nap. Sikerült egy gyenge, de nem levédett hálózatot is találnom, most is azon keresztül tudok netezni :) Sajnos sokszor megszakad a jel, vagy nem elég erős, szóval ez van, de legalább ingyen van, mert gy hónapos netet nagyon drágán adnak csak :( Éjjel már annyira erős jelet is sikerült fognom, hogy egy kis msn-videó is mehetett, jó volt látni végre az otthon maradtat :D:D:D Ma reggelre megint gyenge a jel, nem tudom mitől függ, de ez van, ezt kell elfogadnom.

Msn-en beszélgettük, hogy ki mikor tud meglátogatni, és kezd a kép kicsit tisztulni, aminek szintén örülök. Szóval úgy néz ki, hogy a Móni jön elsőnek, Ő október 15én jön, a Petra és az Angyalkám 20án, és nem tudom meddig maradnak, de remélem sokáig :) . Satinak sajnos az iskola miatt meg vn kötve a keze, neki csak az a hét jó, amikor nekem vizsgáim vannak, de remélem azért mégis valahogy lesz lehetősége jönni. Bogiról csak azt tudom, hogy érdekli a dolog, és a PKati is beígérte nekem még pér hete, de róluk semmi konkrétumot nem tudok. Ha olvassátok ezt, akkor beszéljetek össze, és találjatok ki egy időt, amikor nektek is jó. Jöhettek akkor is, amikor az Angyalkámék jönnek, de ugye a repülőjegy lefoglalása miatt (ha korán foglalsz, akkor 10.000 alatt megvan egy út, de ha csak később foglalsz, akkor 20.000 vagy az fölötti ár is lehet) minél előbb el kéne döntenetek! A szállásunk még nem tudom milyen lesz október 1től, csak annyit, hogy külön szoba mindenkinek. Ha tudlak, akkor elszállásolok mindenkit magamnál, mert a legolcsóbb szállás is 27euró éjszakánként, és az azért nem olcsó :( Majd meglátjuk!

Most már gyakrabban online leszek, msn-en is, meg majd Skypeon is néha, ha itt vagyok a gépnél, és elég erősnek tartom a jelet. Mikrofonos fülhallgatóm még nincsen, olyat akarok venni, mint a bátyámnak van: mint egy head set a telefonhoz, csak szabványos jack csatlakozókkal. Azt tudnám magammal vinni mindenhova, mert nem foglal nagy helyet, és így az egyetemen is használhatnám.

Délután lesz valami sörfesztivál itt Apeldoornban, szóval oda megyünk, meg kicsit már tanulni is kellene :S

A bejegyzés trackback címe:

https://bzoli.blog.hu/api/trackback/id/tr592272857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalkád 2010.09.06. 16:22:02

Sörfeszt!! :) Tessék inni! De aztán nehogy lecserélj vmi kinti Angyalkára...! :P
Ha gondolod mikor kimegyek, kinnt hagyom Neked a fényképezőgépemet, ha vigyázol rá, h készíthess sok szép képet! :)
süti beállítások módosítása