HK-ban megint

 2010.09.09. 22:41

Sziasztok!

 

Megint a HKban, és megint bulizás lesz :D A King's Cup nevű játékot feltérképeztem, valami hasonló mint ez: http://www.drinksite.com/game.php?game_id=35, de nem pontosan: 52 lapos francia kártyával játszák ezt is és egy kupával. Majd ha hazamegyek, akkor megmutatom, ha érdekel valakit :) Az itteniek ezzel a játékkal melegítenek be az esti bulihoz, ha csak kortyonként is iszik az ember, akkor is a végére elég sok lefolyik a torkán. A fő szabály, hogy az első 3 királyt húzó a kupát tölti azzal a piával, amit ő iszik, és a 4. királyt húzónak kell azt mind meginnia húzóra :) Előbb éppen a Gábor itta meg, volt benne bor, sör, valami átlátszó is, de állítólag finom volt :)

A mai napunk átlagos volt, a Projekttel sokat léptünk előre, mert végre valódi információt kaptunk a feladatról, tegnap viszont aktív csapatépítős este volt a 15 hallgatónak és a tanáraiknak :) Török étteremben voltunk, bárányos pizzát ettem, de a magyaros közelébe nem ért, ennek ellenére jó volt. Végre tudtam Skype-olni is, és szüleim gépét is távmunkával sikerült megcsinálni :)

Most befejezem az írást, mert indulunk a buliba :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bzoli.blog.hu/api/trackback/id/tr72284655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása