Megint netkozelben

 2010.08.28. 21:22
Sziasztok!
 
Nem igazan tortent jelentos valtozas a lenyeges dolgokban: szallas, munka, laptop.
De kezduk sorjaban: csutortokon bementunk az egyetemre, talalkoztunk Mikekal, az amerikai sraccal, aki nagyon jofej es egesz nap egyutt mentunk mindenhova: egesz nap ingyen kajaltunk a "junior napokon" (nagyon lightos golyatabor), ittak a helyi Lokaal99-ben, kicsit varost neztunk, este meg buliztunk persze ingyen kajaval :) A bulit nem kell nagyon komolyan venni, du 6kor ment a zene, de ha mas korulmenyek kozott lett volna az a zene, akkor jo buli kerekedett volna belole :) Este gyors elalvas. Penteken megint nem kaptunk hatarozott valaszt a szallasra, de kedden lesz valami, vagy ha megsem, akkor  a Voortmannal marahdatunk kicsit, Ezert em is aggodok meg miatta. Megbeszeles utan csarlakoztunk a Juniorokhoz, es az ingyenkaja utan csapatunkkal Arnhem belvarosaban erdekes feladokat kellett megoldani: billiardozni, DJ es LJ-skedni (Light Jocket), modern tancoltunk - valami hipp-hopp szerut, parnacsataztunk, kocsmaztunk es enekeltunk. Este megpobaltuk megkeresni az arnhemi voroslampas negyedet, de nem talaltuk, majd a fellsobbevesektol megkerdezzuk :) Szombaton bevasaroltunk, visszatoltottunk a Voortman keszletet, majd reggeli utan Apendoorn belvarosat neztuk meg. Estere a piacon bevasaroltunk, es finom spagettit dobtunk ossze, es most itt tartunk.
Az idojaras mindig esos, ma neha sutott is, de kezdem megszokni :S a helyieket nagyon nem szavarja az eso, mar beletorodtek. A kornyezettel is kezdek megbaratkozni, kezdem elfogadni az egyinu szurke utcakkal es a kis kertekkel, sablon hazakkal. A masik harom srac is jofej, jol kijovunk, es ha eszunkbe jut, akkor csak ugy, egymas kozott is angolul beszelunk, nem csak a Mike es a Voortman tarsasagaban. Eddigi ittartozkodasom alkalmaval most talalkoztam egy olyan emberrel, aki nem mert nekunk angolul valaszolni (hentespultban egy 16 eves elado csaj), pedig mar ittartozkodasom alkalmaval szerintem kb 50 emberrel beszeltem, meg 2 csovessel is beleertve.
Vettunk telefonba SIM kartyat is, szamom: +31681982705, ezen is elertek, de en csak Hollandian beluli telefonalasra hasznalom, mert nagyon draga innen a hivas. De arra majd ott lesz a Skype meg az MSN ;) .
Holnapot nem tudom, de sokminden nem lesz nyitva, szoval max varosnezes valahol.
 
Puszi mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://bzoli.blog.hu/api/trackback/id/tr312255203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása