Pentek este

 2010.09.03. 21:00

Sziasztok!

 

Most kezdodik az este, itt vagyunk a kolesz jellegu szallason a Honigkamp-ben :) Ma este palinkazas es whiskey-zes lesz, en kis bort vettem, mert nem akarok nagyon szetcsapni magam :) A HK (Honigkamp) egyik konyhajaban megy az ivaszat, es amig ezt a mondatot leirtam, addigra mar le is csuszott nalami is az elso whiskey :S A spanyolok es olaszok jatszanak valami pialos jatekot, Kings Cup a neve, lassan-lassan minden szabaly kezd vilagossa valni, de meg nem mindegyik. Ha sikerul teljesen elsajatitanom a jatekot, akkor meghonositom otthon is :) De a lenyege a jo hangulat, es az ivaszat.

A HK-ben szinte csak kulfoldiek vannak, es amennyire nem volt szimpatikus elsore, annyira jo most :) Ugy nez ki innen megyunk este bulizni valagova, meg nem tudom hogy hova, de en szeretnek koran folkelni, hogy a csomagomat at tudjam vegre venni.

Lanyok: megigertem, hogy irok roluk, hat most itt az alkalom. Igaz, amit eddig is lehetett tudni, sok kozottuk a szoke, vekony, kek szemu, es helyes. Dagit eddig csak5-6ot lattam, atlagos testalkatu kb a 20%, a tobbi viszont vekony :) Es kb a feluk tenyleg szoke :)

Most jott be egy lengyel csaj a szobaba, es kiparancsolt a konyhaba, mert a party onnan indul, es mindenkire szukseguk van!!! Kaptam tole 2 percet, hogy befejezzem a blogolast, ezert most gyorsan be is fejezem. Holnap majd meselek!!!

Megyek, apolom a lengyel-magyar jo kapcsolatokat, es a spanyolokkal es az olaszokkal is megprobalok osszebaratkozni, de az a baj, hogy nekik nagyon porog a nyelvuk.

Mike nem birja a palinkankat :) :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bzoli.blog.hu/api/trackback/id/tr162269840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása