Iskola ezerrel

 2010.09.08. 00:14

Sziasztok!

 

Sajnos nincs jó hírem, elkezdődött a hajtás az iskolában :S Nem vészes, csak amikor nincsenek óráink, akkor beadandókon agyalunk, vagy a Projekt feladattal kapcsolatban ülünk össze. Szóval nincs olyan lazaság, mint szeretném. Eddigi VE és SZE-hez képest persze lassabban haladunk, de így is az angol miatt nehézkes. Ha nem lenne előzetes ismeretem az itteni órai anyagokról (hasonló órám már volt, vagy csak egyszerűen érdekelt a téma és utánanéztem kicsit), akkor nagyon nehezen érteném meg. De most még nincs nagy baj, segítjük egymást, ahol tudjuk, és ez a lényeg.

Holnap csapatépítő sörözés lesz délután a program, ahova a diákok és a tanáraink is eljönnek, és majd kisül belőle valami.

A bejegyzés trackback címe:

https://bzoli.blog.hu/api/trackback/id/tr822279277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A vitamin 2010.09.08. 12:04:04

Hajrá-hajrá, menni fog!! :)
süti beállítások módosítása